Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Známa herečka vystrašila fanúšikov fotkami z nemocnice: Jej slová by si mal každý zobrať k srdcu!

Mayim Bialik Zobraziť galériu (2)
Mayim Bialik (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ak budeme určité veci ignorovať, tak oni neodídu! Aj takýmito slovami sa herečka Mayim Bialik (47) prihovorila svojim priaznivcom na sociálnej sieti Instagram, keď sa s nimi podelila o zábery z nemocničného prostredia.

Herečka, ktorú po celom svete preslávilo účinkovanie v sitkome Teória veľkého tresku totiž prvýkrát podstúpila kolonoskopiu. Vo všeobecnosti ide o vyšetrenie, ktoré je vnímané ako nepríjemná záležitosť. Mayim sa však rozhodla poukázať na to, ako veľmi je potrebné. 

„Všetko je v poriadku, ja som v poriadku. Len podstupujem určité vyšetrenie, ktoré je odporúčané pre ľudí v určitom veku,” prihovorila sa svojim followerom umelkyňa. „Rozhodla som sa urobiť toto video, lebo ľudia zabúdajú venovať pozornosť určitým aspektom svojho fyzického bytia,” dodala. 

Mayim Bialik
Zobraziť galériu (2)
Mayim Bialik  (Zdroj: Instagram/ mayim bialik)

Seriálová Amy hovorila, ako sa na toto vyšetrenie pripravovala a prečo je tak potrebné. „Poďme odstrániť stigmy bežných vecí, s ktorými by sme ozaj nemali mať problém ako spoločnosť otvorene hovoriť,” uviedla. 

Bialik nie je jedinou hviezdou, ktorá o kolonoskopii hovorí. Herec Ryan natočil obsiahle video zamerané na prevenciu proti rakovine hrubého čreva. Včasná diagnostika a absolvovanie potrebných vyšetrení mu totiž zachránili život. 

Viac o téme: Mayim Bialik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu