Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hviezda seriálu Teória veľkého tresku sa v tajnosti oženila: Takto vyzerala nádherná nevesta!

Kevin Sussman sa zviditeľnil aj vďaka seriálu Teória veľkého tresku. Zobraziť galériu (2)
Kevin Sussman sa zviditeľnil aj vďaka seriálu Teória veľkého tresku. (Zdroj: CBS)

LOS ANGELES - Herec z obľúbeného seriálu Teória veľkého tresku - Kevin Sussman (52) oznámil v týchto dňoch úžasnú novinku. So svojou snúbenicou Addie Hall totiž svoju lásku spečatili svadbou. Informoval o tom samotný herec prostredníctvom sociálnych sietí.

Meno Kevin Sussman zrejme veľa ľuďom až tak známe nie je. Pri pohľade na tohto herca však spozornejú všetci fanúšikovia obľúbeného seriálu Teória veľkého tresku. Tento umelec totiž stvárnil majiteľa komixového obchodu Stuarta.

Kevin Sussman
Zobraziť galériu (2)
Kevin Sussman  (Zdroj: CBS)

Včera sa s fanúšikmi podelil o úžasnú novinku. On a jeho snúbenica Addie Hall sa spoločne postavili pred oltár, kde si obaja povedali svoje áno. O tejto radostnej správe informoval samotný Sussman.

Ten na svojom profile na sociálnej sieti Instagram zverejnil fotku z ich veľkého dňa. „Spomenul som vám, že som sa počas víkendu oženil?" napísal k fotke zo svadby. Pod príspevkom sa objavili aj gratulácie od jeho kolegov zo spomínaného seriálu Teória veľkého tresku. „Ó môj Bože. Mám ťa rád braček," napísal predstaviteľ Raja - Kunal Nayyar. „Wow, gratulujem," pridala sa Lauren Lapkus, ktorá si zahrala jeho priateľku.

Dvojica drží detaily svojho vzťahu v tajnosti. To, že tvoria pár, prezradili v októbri roku 2020. Počas minulého roka následne potvrdili zásnuby. Pre Sussmana ide o druhé manželstvo, keďže medzi rokmi 2006 až 2017 bol ženatý s Alessandrou Young.

Viac o téme: Teória veľkého treskuKevin Sussman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu