Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Šťastie vystriedal obrovský žiaľ: Tehotná moderátorka podľahla ťažkému zápalu pľúc!

(Zdroj: pixabay)

SAO PAULO - Rodina známej brazílskej moderátorky Elaine da Silvy momentálne prežíva obrovskú bolesť. Tvár miestnej televízie totiž vo veku 38 rokov podľahla ťažkému zápalu pľúc. Da Silva bola navyše v 23. týždni tehotenstva a zostali po nej manžel Fernando a syn Theo.

Da Silva pracovala pre televíziu Cançao Nova dlhých 15 rokov. Zo stážistky sa prepracovala až na moderátorku spravodajstva a rovnako sa jej darilo aj v súkromnom živote. Okrem jej manžela jej robil radosť aj jej ročný syn.

Ich rodina sa navyše tešila z toho, že očakávala ďalší prírastok. Radosť však počas tohto týždňa vystriedal obrovský žiaľ. Ako informuje Daily Mail, v pondelok ju začali trápiť dýchacie problémy a v nemocnici jej diagnostikovali ťažký zápal pľúc. V utorok sa však jej stav zhoršil a da Silva svoj boj o život prehrala.

„Vždy vám ponúkla úsmev. Milovala život, svoju rodinu, prírodu a zvieratá. Mala obrovskú vášeň pre žurnalistiku. Vždy vám dokázala vliať nádej," povedala jedna z jej kolegýň. „Sme všetci veľmi smutní. Dostali sme správu o jej smrti. V tom, čo robila, bola naozaj úžasná," doplnila ďalšia moderátorka spomínanej televízie.

Viac o téme: Elaine da Silva
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu