Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

BIZÁR slávnej herečky: Oblečená v šperku z Titanicu… Drahokam mala priamo TAM!

Kate Beckinsale Zobraziť galériu (5)
Kate Beckinsale (Zdroj: Profimedia)

BEVERLY HILLS - V sobotu mal Leonardo DiCaprio 49. narodeniny a pri tejto príležitosti usporiadal aj veľkú oslavu. Konala sa v Beverly Hills a pozvaní boli všetci, ktorí v šoubiznise niečo znamenajú. Chýbať nemohla ani herečka Kate Beckinsale (50)... No a oblečená bola naozaj bizarne. Vyzerala ako šperk z Titanicu. Drahokam mala priamo TAM!

Galéria: Kate Beckinsale

Hoci má herec Leonardo DiCaprio na svojom konte množstvo výrazných postáv a pred 8 rokmi dokonca získal Oscara za film Revenant, mnohým sa aj tak bude jeho meno spájať predovšetkým s Jackom z Titanicu. K takým evidentne patrí aj jeho herecká kolegyňa Kate Beckinsale. Svedčí o tom outfit, ktorý zvolila na jeho oslavu. 

Herec mal totiž v sobotu 49. narodeniny a pri tejto príležitosti v Beverly Hills usporiadal veľkú párty. No a slávna herečka sa rozhodla nenechať nič na náhodu a na Leonardov žúr sa vymódili naozaj symbolicky. Oblečené mala totiž čierne šaty a okolo nich akoby bol omotaný šperk. Konkrétne ikonické srdce oceánu z Titanicu. A obrovský modrý drahokam mala presne v lone! 

BIZÁR slávnej herečky: Oblečená
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Leonardo DiCaprioKate Beckinsale
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu