Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Divoká párty Leonarda DiCapria: Vyvetral novú priateľku... Tá sa mu hrabala v nohaviciach!

Leonardo DiCaprio Zobraziť galériu (2)
Leonardo DiCaprio (Zdroj: SITA/Jordan Strauss/Invision/AP)

LOS ANGELES - Americký herec Leonardo DiCaprio (48) si počas víkendu užíval spoločnosť svojej novej priateľky Vittorie Ceretti (25). Dvojica sa objavila na halloweenskej párty, ktorú si podľa záberov, na ktorých má talianska modelka ruku v jeho nohaviciach, poriadne užili.

Meno známeho umelca sa v posledných dňoch skloňuje hlavne vďaka filmu Vrahovia mesiaca kvetov. V tom si zahral hlavnú postavu a kritici ho hodnotia veľmi pozitívne. Rovnako tak sa vyjadrujú aj k samotnému DiCapriovi, ktorému za jeho výkon predpovedajú druhého Oscara v jeho kariére.

Pre herca to však nie je ani zďaleka jediný dôvod na úsmev. Od konca augusta totiž trávi svoje voľné chvíle po boku talianskej modelky Vittorie Ceretti, s ktorou to podľa zdrojov z okolia dvojice vyzerá na vážny vzťah. 

Párik sa počas víkendu objavil aj na halloweenskej párty v Los Angeles, ktorú si zjavne užíval. Po internete sa totiž šíria zábery, ako mala modelka svoju ruku v nohaviciach DiCapria, ktorého chytala za zadok.

V tej chvíli si však neuvedomila, že tak celkom nie sú sami. Zdroj magazínu TMZ prezradil, že sa dvojica vybrala pred dom, kde sa párty konala, aby sa nadýchala čerstvého vzduchu. Keď však zistili, že ich sledujú, tak sa rozhodli vrátiť do domu. Medzi dvojicou to začína vyzerať vážne a herec mal svoju priateľku už dokonca predstaviť aj svojej mame.

Leonardo DiCaprio, Vittoria Ceretti
Zobraziť galériu (2)
Leonardo DiCaprio, Vittoria Ceretti  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Leonardo DiCaprio
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu