Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Obrovská TRAGÉDIA v rodine známeho herca: Jeho matku zavraždil vlastný priateľ!

(Zdroj: pixabay.com)

CRESCENT CITY - Americký herec Marty York (43) sa momentálne spamätáva z obrovskej tragédie. Jeho mamu Deannu totiž zavraždili v jej vlastnom dome. Polícia momentálne pátra po údajnom podozrivom, ktorým je vraj jej partnerom.

Marty York si počas svojej kariéry zahral vo viacerých filmoch. Zrejme najznámejším je počin s názvom Ihrisko, ktorý poznajú aj slovenskí diváci. Po vážnej dopravnej nehode však s herectvom skončil. A hoci tvrdil, že by sa k nemu chcel vrátiť, jeho kariéra sa zatiaľ nerozbehla.

Momentálne sa však spamätáva z obrovskej rodinnej tragédie. Jeho mamu Deannu totiž našli mŕtvu v jej vlastnom dome. Podľa informácii magazínu TMZ išlo o vraždu. Polícia momentálne pátra po jej partnerovi, o ktorom si myslí, že bol páchateľom.

Deanna bola v meste zástupkyňou šerifa, a tak je pátranie po údajnom vrahovi ešte intenzívnejšie. Ohavný čin komentovala polícia, ktorá vyjadrila nad jej smrťou ľútosť a rovnako tak aj spomínaný York. Ten jej smrť potvrdil v príspevku na sociálnej sieti Instagram.

„Toto je najťažší príspevok, ktorý som kedy napísal. Polícia mi oznámila, že moja mama bola zavraždená mužom, s ktorým sa stretávala. Momentálne cítim hrozné pocity. Je po ňom vyhlásené celoštátne pátranie, takže ak ho uvidíte, okamžite zavolajte políciu," napísal herec, ktorý k týmto slovám pridal fotku s milovanou mamou a zatykač na hľadaného muža.

Viac o téme: Marty York
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu