Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Známa kráska (†43) zomrela po spackanej plastike: Do tela jej vpichli plexisklo!

(Zdroj: Getty Images)

BUENOS AIRES - Túžba po dokonalom pozadí ju stála život! Argentínska herečka, speváčka a modelka Silvina Luna (†43) sa podľa všetkého zaradila medzi obete istého plastického chirurga, ktorý má na krku viacero žalôb a závažných obvinení. Po rokoch zdravotných komplikácií, ktoré odštartovala práve spackaná plastika, známa kráska minulý štvrtok zomrela.

Silvina Luna bola v rodnej Argentíne celkom obľúbená, čo dokazuje aj fakt, že na sociálnej sieti Instagram mala viac ako milión followerov. Tam v posledných rokoch okrem pekných príspevkov zverejňovala aj správy týkajúce sa jej zdravotných problémov. 

Kráska totiž ešte v roku 2011 podstúpila plastickú operáciu, pri ktorej si dala vylepšiť pozadie. Tento zákrok odštartoval priam lavínu zdravotných problémov, ktoré sa postupne zhoršovali. Silvine sa rozbehlo vážne autoimunitné ochorenie, v dôsledku ktorého jej zlyhali obličky a musela podstupovať dialýzu. 

Celú záležitosť zverila do rúk právnika a plastického chirurga menom Aníbal Lotocki hnala pred súd. Do tela jej údajne vpichol látku polymethylmethakrylát, známu ako plexisklo. Okrem známej krásky zažalovali "odborníka" ďalšie tri ženy. Zákrok u tohto plastického chirurga absolvoval aj moderátor Marian Capraroli (†49). Ten zomrel pred dvoma týždňami. 

Aníbal Lotocki má teda na krku viacero obvinení, avšak kvôli súdnym ťahaniciam je stále na slobode. 

Viac o téme: Silvina Luna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu