Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Odvaha jej rozhodne nechýba: Kate Moss (48) sa ukázala ÚPLNE NAHÁ!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Jedna z najúspešnejších modeliek všetkých čias sa ukázala v celej svojej kráse. Reč je anglickej kráske Kate Moss (48), ktorá v najnovšej kampani propaguje svoju vlastnú značku produktov Cosmoss. Tá sa sa do predaja dostane až 1. septembra, avšak o pozornosť má už dozaista postarané.

Kate Moss patrí medzi najznámejšie modelky na svete. Jej kariéru jej závidia milióny žien, ktoré majú sen dostať sa na svetové móla. V minulosti bola neslávne známa pre svoj divoký životný štýl, ktorý je však dnes už minulosťou. 

Kate Moss
Zobraziť galériu (8)
Kate Moss  (Zdroj: SITA)

V rámci tejto premeny sa Kate rozhodla spustiť svoju vlastnú značku produktov Cosmoss. Aj keď zatiaľ nie je známe, čo konkrétne bude ponúkať, už teraz je jasné, že vďaka videu, ktorým tento biznis propaguje, bude okolo Cosmoss poriadne rušno.

Svetoznáma modelka sa totiž v rámci zviditeľnenia svojej značky vyzliekla a na svojom profile na sociálnej sieti Instagram zverejnila video, ako sa úplne nahá promenáduje pri jazere, v ktorom si následne aj zaplávala.

Príklad si zrejme vzala od známych žien svetového šoubiznisu. Svoje značky, ktoré predávajú produkty určené na starostlivosť o pleť a zovňajšok, majú napríklad britská moderátorka Holly Willoughby alebo Gwyneth Paltrow. Americká herečka vlastní firmu Goop, ktorá má v súčasnosti hodnotu približne 250 miliónov dolárov.

Viac o téme: Kate Moss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu