Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Slávny pár prežíva obrovskú radosť: Herečka potvrdila narodenie dieťaťa poriadne netradičným spôsobom!

Carey Mulligan Zobraziť galériu (2)
Carey Mulligan (Zdroj: SITA/AP/Jordan Strauss)

LONDÝN - Slávna herečka Carey Mulligan (38) má obrovský dôvod na radosť. Už niekoľko týždňov sa totiž spoločne s manželom Marcusom Mumfordom (36) tešia z ich tretieho spoločného dieťaťa. Umelkyňa to potvrdila pomerne netradičným spôsobom.

Známa dvojica sa spoznala už v detských časoch, kedy sa stretli na tábore. Mulligan mala v tej dobe len 12 rokov a s Mumfordom zostali kamaráti. Keď však dospeli, tak spolu začali chodiť a v roku 2012 si povedali svoje áno. Mulligan sa počas ich vzťahu zaradila medzi známe herečky a svoje umenie predviedla v niekoľkých známych filmoch. Mumforda zase poznajú hlavne fanúšikovia hudby, pretože je frontmanom kapely Mumford & Sons.

Marcus Mumford, Carey Mulligan
Zobraziť galériu (2)
Marcus Mumford, Carey Mulligan  (Zdroj: SITA)

Aj napriek tomu, že patria medzi veľmi známe páry, svoje súkromie si starostlivo strážia. Ich fanúšikovia však vedia, že sa težia z dvoch detí - dcéry Evelyn Grace (7) a syna Wilfreda (5). Počas najnovšieho rozhovoru pre magazín Vogue však Mulligan poriadne prekvapila. Na interview totiž prišla aj so svojím niekoľkotýždňovým novorodencom.

V článku sa ďalej uvádza, že v čase rozhovoru uplynulo 6 týždňov od jej pôrodu. Okrem toho prišla so žltou škvrnou na blúzke, ktorá bola od plienky. „Tak som tu, pripravená pre Vogue. Idem ťa prebaliť a potom nájdeme mame čisté tričko," povedala s humorom známa herečka. To, že je tehotná, potvrdila počas januára.

Viac o téme: Carey Mulligan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu