Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slávna herečka prežíva obrovskú radosť: Tehotenské bruško už viac neskryje!

Sienna Miller Zobraziť galériu (4)
Sienna Miller (Zdroj: SITA)

IBIZA - Známa herečka Sienna Miller (41) je momentálne šťastím bez seba. Podľa posledných záberov to totiž vyzerá tak, že sa momentálne teší na príchod jej druhého bábätka. Počas dovolenky na Ibize ju totiž prezradilo rysujúce sa tehotenské bruško.

Slávna herečka počas minulého roka prekvapila verejnosť svojím vzťahom s o 15 rokov mladším hercom Olim Greenom. To, čo sa najskôr zdalo ako krátky románik, však prerástlo vo vážny vzťah a táto dvojica sa pravidelne objavuje na verejnosti.

Sienna Miller a Oli Green
Zobraziť galériu (4)
Sienna Miller a Oli Green  (Zdroj: profimedia.sk)

O tom, že je to táto dvojica myslí naozaj vážne, hovoria aj najnovšie fotky Miller, ktoré zverejnil magazín People a na ktorých sa predviedla predviedla v plavkách. Už na prvý pohľad však všetkým jej fanúšikom udrel do očí detail, ktorý rozvíril veľkú debatu o jej tehotenstve.

Umelkyňu na záberoch prezradilo rastúce tehotenské bruško. Zahraničné magazíny začali okamžite o tejto informácii informovať ako o zaručenej a vyzerá to tak, že Miller čaká svoje druhé dieťa. Momentálne totiž vychováva svoju dcéru Marlowe (10), ktorú má s jej bývalým partnerom Tomom Sturridgeom.

Slávna herečka prežíva obrovskú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Sienna Miller
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu