Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

FOTO slávnej herečky 2 týždne po pôrode: Celá žiari a... Takto vyzerá bez šiat!

Lindsay Lohan Zobraziť galériu (4)
Lindsay Lohan (Zdroj: profimedia.sk)

DUBAJ - Prežíva najkrajšie obdobie svojho života! Kedysi problémová herečka Lindsay Lohan (37) sa pred dvoma týždňami stala mamičkou. Starostlivosť o milovaného synčeka si užíva a podobne, ako mnoho iných žien, aj ona je fascinovaná tým, čo jej telo dokáže.

Po mnohých problémoch a škandáloch našla herečka Lindsay Lohan svoje šťastie. A to v Dubaji, po boku podnikateľa Badera Shammasa. Dvojica sa v apríli 2022 tajne zosobášila a zhruba pred dvoma týždňami prišiel na svet ich synček, ktorému dali meno Luai.


Máte v rodine malého oslávenca alebo čerstvý prírastok? Ponúkame Vám skvelú príležitosť ako im originálne zagratulovať!

Stačí poslať fotku a krátky text s gratuláciou na blahozelame@spuntik.sk a následne bude Vaše jedinečné prianie aj s fotografiou zverejnené na webe Špuntík.sk.


Materstvo si slávna mamička naplno užíva. Popri rodičovských povinnostiach si však nájde čas aj na svojich followerov, s ktorými sa najnovšie podelila o zábery v spodnej bielizni. Pochopiteľne nejde o žiadne sexi kúsky a Lindsay volí v tomto prípade hlavne pohodlie. „Som hrdá na to, čo toto telo dokázalo počas tých mesiacov tehotenstva a teraz, keď sa zotavuje. Mať bábätko je tá najväčšia radosť na svete!” napísala k záberu.  

Fanúšikovia zahrnuli herečku peknými reakciami a pri čítaní niektorých komentárov sa bude nepochybne usmievať. „Ty máš doma malé bábätko? Vôbec na tvojej tvári nevidno únavu. Vyzeráš oddýchnuto a celá žiariš,” znie jeden z nich. 

Viac o téme: Lindsay Lohan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu