Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

VÝNIMOČNÉ FOTO slávnej sexbomby (89): Takto teraz vyzerá a šokuje vás, že... Fakt ešte robí TOTO?!

Brigitte Bardot Zobraziť galériu (5)
Brigitte Bardot (Zdroj: TASR)

SAINT TROPEZ - Povedzme si úprimne, ak niekto oslávi 89. narodeniny, môžeme už smelo hovoriť o úctyhodnom veku. Práve toho sa pred pár dňami dožila francúzska herečka Brigitte Bardot. Tú celý svet pozná ako niekdajšiu sexbombu, ktorej chlapi ležali pri nohách. Pozrite sa, ako dnes vyzerá!

Legendárna Brigitte Bardot už roky žije v ústraní vo svojej vile spoločne so svojím štvrtým manželom Bernardom d´Ormalom. Správy o nej sa v médiách objavujú ozaj len výnimočne. Napríklad v júli jej fanúšikov vystrašili správy o zdravotných problémoch. Ako jej muž pre Var-matin prezradil, mala ťažkosti s dýchaním. 

Pri príležitosti herečkiných nedávnych narodenín sa na ňu zamerali paparazzi. Vybrali sa k jej vile a zrejme chceli vedieť, či svoj sviatok bude nejako veľkolepo oslavovať. Filmová legenda však namiesto toho dala prednosť milovaným zvieratám. Bulvárnym fotografom sa ju totiž podarilo zvečnit v jej starej ošarpanej dodávke, ako sa presúva do inej svojej vily. Tam našli svoje útočisko mnohé zvieratá a aktivisti bojujúci za práva zvierat. 

Za zmienku rozhodne stojí, že hoci má Bardot už 89 rokov, šoférovanie jej nerobí žiaden problém a sama sa autom presúva, kam chce. 

 

Brigitte Bardot
Zobraziť galériu (5)
Brigitte Bardot  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Brigitte Bardot
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu