Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

EXmanžel Ariany Grande za speváčkou viac nesmúti: Zbalil TÚTO sexi herečku!

Ariana Grande Zobraziť galériu (12)
Ariana Grande (Zdroj: Instagram AG)

LOS CABOS - Minulý rok v lete sa na verejnosť dostala správa, že hviezda speváčka Ariana Grande (30) a jej manžel Dalton Gomez (28) sa po dvoch rokoch manželstva rozvádzajú. K oficiálnemu rozvodu došlo v októbri minulého roka... A potetovaný fešák za hviezdnou bývalkou zjavne viac nesmúti... Aha, zbalil sexi herečku!

Ariana Grande a o dva roky mladší realitný maklér Dalton Gomez si povedali svoje áno v máji 2021. Manželstvo však dvojici vydržalo len necelé 2 roky. V júli minulého roka sa totiž prevalilo, že už od februára žijú oddelene a čaká ich rozvod. K tomu oficiálne došlo v októbri 2023. V tom čase sa už špekulovalo o nových mužoch v živote krásnej speváčky... 

No a sám dlho nezostal ani jej exmanžel. A opäť lovil v umeleckých vodách. Paparazzi ho totiž vo štvrtok nafotili, ako si užíva oddych na horúcom slnku. Prvého single Valentína si realitný maklér užíval po boku herečky Maiky Monroe, ktorá je bývalou priateľkou hviezdy Stranger Things, Joea Keeryho. A je to sexi kočka - FOTO nájdete TU»

EXmanžel Ariany Grande za
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Ariana GrandeDalton GomezMika Monroe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu