Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

TAJNÁ SVADBA v šoubiznise? Slávna speváčka touto vetou šokovala fanúšikov

Adele Zobraziť galériu (2)
Adele (Zdroj: SITA)

LAS VEGAS - Prekecla sa?! Speváčka Adele (35) prešla v uplynulých rokov výraznou zmenou svojho zovňajšku, životného štýlu a má za sebou aj rozvod. Aktuálne priam žiari po boku športového agenta menom Rich Paul (41). Toho najnovšie označila slovom manžel. Žeby sa dvojica v tajnosti zosobášila?!

Speváčka Adele má za sebou nevydarené manželstvom so Simonom Koneckim, s ktorým žili odlúčene od apríla 2019. Dvojica má spolu syna Angela, ktorý čoskoro oslávi 11. narodeniny. 

V médiách sa ale už viackrát objavili správy, že slávna umelkyňa by sa ale nebránila ani ďalšiemu dieťatku. Po boku aktuálneho partnera je totiž maximálne šťastná a vie si s ním predstaviť spoločnú budúcnosť. 

Adele a Rich Paul
Zobraziť galériu (2)
Adele a Rich Paul  (Zdroj: profimedia.sk)

Po jej sobotňajšom vystúpení v Las Vegas je internet plný dohadov, či sa slávna Adele náhodou v tajnosti nevydala. Keď na ňu totiž istá fanúšička pokrikovala, aby sa za ňu vydala, speváčka poznamenala: „Nemôžeš si ma vziať, zlatko. Som heterosexuálka a môj manžel je dnes večer tu.” 

Neodbytná fanúšička ju vyzvala, že by to aspoň mohla skúsiť. „Nie, nechcem. Som s Richom. Si blázon, nechaj ma na pokoji,” dodala Adele. 

Speváčka si vždy svoje súkromie prísne strážila. Nikoho asi preto neprekvapí, že zatiaľ všetky dohady o tajnej svadbe nijako nekomentovala. So športovým agentom Richom Paulom ich médiá začali spájať v lete 2021, keď sa spoločne ukázali na basketbalovom zápase. 

Viac o téme: Adele
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu