Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Slávna herečka zaskočila úplne všetkých: Romantická svadba v Benátkach!

Zobraziť galériu (3)

BENÁTKY - Povedali si svoje áno. Známa britská herečka Anya Taylor-Joy (27) tvorí už viac ako 2 roky pár s hudobníkom Malcolmom McRaeom (28). Počas minulého roka sa dvojica tajne zasnúbila a pred pár dňami táto dvojica prekvapila opäť. Podľa najnovších informácii sa v Benátkach konala ich svadba.

Britská herečka sa v posledných rokoch zaradila medzi popredné osobnosti šoubiznisu a jej popularita neustále rastie. Taylor-Joy sa totiž objavila vo viacerých známych počinoch, ako sú seriály Dámsky gambit a Peaky Blinders či filmy Menu a Posledná noc v Soho.

Anya Taylor-Joy
Zobraziť galériu (3)
Anya Taylor-Joy  (Zdroj: SITA)

Aj napriek tomu, že si svoje súkromie dôkladne stráži, ju momentálne na sociálnej sieti Instagram sleduje takmer 10 miliónov fanúšikov. Ani im však neuniklo to, že umelkyňa je už viac ako 2 roky šťastná po boku amerického hudobníka Malcolma McRae. Tejto slávnej dvojici sa zatiaľ úspešne darí viesť vzťah na diaľku, keďže obaja trávia väčšinu svojho času vo svojej rodnej krajine.

O to väčším prekvapením boli informácie, ktoré sa ich fanúšikovia dozvedeli minulý rok. Zamilovaný párik sa totiž zasnúbil a tak sa očakávalo, kedy bude svadba. Tá prišla počas uplynulého víkendu a dvojica si pre svoj veľký deň vybral romantické Benátky. O tejto radostnej udalosti informoval denník Daily Mail, ktorý zverejnil aj niekoľko fotiek z ich veľkého dňa.

Anya Taylor-Joy, Malcolm McRae
Zobraziť galériu (3)
Anya Taylor-Joy, Malcolm McRae  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Anya Taylor-Joy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu