Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

DESNÝ outfit módnej návhárky: Ako zlá čarodejnica… Michele, ešte nie je Halloween!

Michèle Lamy svojimi outfitmi púta pozornosť. Zobraziť galériu (2)
Michèle Lamy svojimi outfitmi púta pozornosť. (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Je asi prirodzené, že návrhári mávajú iný pohľad na módu, ako bežní ľudia. Majú oveľa väčšiu odvahu experimentovať a to, čo by si iní na seba nikdy neobliekli, oni považujú za úplný vrchol štýlu. A možno práve toto je prípad aj návrhárky Michèle Lamy (79). Po Londýne sa totiž prechádzala v skutočne desnom outfite... Vyzerala akoby išla na halloweensku párty!

Michèle Lamy ja osobnosťou francúzskej kultúry a módy. Okrem toho, že sa vo fashion biznise sama pohybuje, zvučným menom v tomto odvetví je aj jej manžel Rick Owens. Hoci módu má doslova v malíčku, väčšina ľudí jej štýlu vôbec nerozumie. Je skrátka - divný. 79-ročná Francúzska chodí večne oblečená ako zlá čarodejnica. 

Inak tomu nebolo ani v týchto dňoch, kedy ju v uliciach Londýna nafotili britskí paparazzi. Veľké balónové šaty, čierna sieťka na hlave aj na sukni, mohutné kožené čižmy, tmavý rúž aj oči. Zvláštny dojem z outfitu umocnili aj výrazné náušnice a mohutné prstene. Doslova to pôsobilo, akoby mala návrhárka namierené na halloweensku párty. Tie však budú až o 47 dní! 

DESNÝ outfit módnej návhárky:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Michèle Lamy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu