Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slávna návrhárka šokuje vzhľadom: 70 rokov a telo ako mladica... Neuveriteľné!

Vera Wang Zobraziť galériu (16)
Vera Wang (Zdroj: SITA)

MIAMI - Vypila elixír mladosti?! Vera Wang patrí medzi hviezdy, ktoré netreba predstavovať. Čo ale možno mnohí netušia je fakt, že renomovaná módna dizajnérka už má po sedemdesiatke. Pri pohľade na ňu to totiž znie neuveriteľne.

Vera Wang je vo svete módy pojmom a výrazný vplyv má aj na instagrame, kde ju sleduje viac ako 2,6 milióna followerov. Splupracuje s mnohými hviezdami a vo svadobných róbach z jej dielne sa vydával celý zástup celebritných krások. Medzi nimi napríklad Alicia Keys, Mariah Carey, Victoria Beckham, Avril Lavigne, Jennifer Lopez, Jennifer Garner, Sharon Stone, Hilary Duff, Uma Thurman, Heidi Klum, či Kim Kardashian.

Svoje pôsobenie v módnom biznise odštartovala ako editorka v magazíne Vogue. Neskôr pracovala pre značku Ralph Loren. Už viac ako 30 rokov sa však venuje vlastnej značke a boli to práve svadobné šaty, čo ju najviac preslávilo.  

Vera však púta pozornosť nielen talentom a tvorbou, ale svojim zjavom. Znie to šokujúco, ale útla tmavovláska s pevným telom oslávi koncom júna 71. narodeniny. V uplynulých dňoch zverenila na instagrame zábery, ktoré mnohým vyrazia dych. Vera na nich totiž predvádza svoje bezchybné paže, ploché brucho a nohy, ktoré by jej mohli závidieť i mnohé mladšie ženy...

Vera Wang
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: Instagram)

Vera Wang
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: Instagram)

Vera Wang
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Vera Wang
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu