Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Hviezda legendárneho detského programu oznámila úžasnú správu: Čaká prvé dieťa!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

LONDÝN - Prežíva úžasné chvíle. Britská herečka Jessica Smith (27), ktorá sa preslávila v legendárnom detskom seriáli Teletubbies, je momentálne v radostnom očakávaní. O tejto správe informovala na sociálnych sieťach, kde zverejnila fotku z ultrazvuku.

Jessica Smith začala svoju televíznu kariéru skôr, ako drvivá väčšina hercov. Ako malé dieťa sa totiž objavila v dnes už legendárnom programe pre deti Teletubbies. Tam si zahrala slnko, ktoré sa v každej časti usmievalo na hlavné postavy - Tinky Winky, Dipsy, Laa Laa a Po.

Jessica Smith
Zobraziť galériu (2)
Jessica Smith  (Zdroj: Profimedia)

Zaujímavosťou je, že na tomto programe sa bavila aj samotná Smith, ktorá však dlho nevedela, že je to ona. Momentálne priam žiari po boku dlhoročného partnera Rickyho Lathama a herectvu sa venuje dodnes.

Počas tohto týždňa navyše oznámila radostnú správu. Na svojom profile na sociálnej sieti Instagram zverejnila fotku z ultrazvuku, ku ktorej napísala, že sa s jej partnerom tešia na príchod ich prvorodeného potomka. V komentároch jej ľudia samozrejme gratulovali a pripomenuli jej aj účinkovanie v spomínanom seriáli. „Slniečko z Teletubbies bude mať svoje vlastné slniečko," napísal jeden z fanúšikov.

Viac o téme: Jessica Smith
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu