Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Známy herec prežíva obrovskú radosť: Jeho krásna manželka je TEHOTNÁ!

Adam DeVine, Chloe Bridges Zobraziť galériu (2)
Adam DeVine, Chloe Bridges (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Svojim fanúšikom oznámili radostnú správu. Herecký pár Adam DeVine (39) a Chloe Bridges (31) patrí medzi najznámejšie v šoubiznise a pred dvoma rokmi spečatili svoju lásku svadbou. Slávna dvojica navyše prežíva krásne obdobie, pretože Bridges čaká ich prvého potomka..

Adam DeVine patrí medzi všestranných umelcov a v šoubiznise sa presadil na viacerých frontoch. Okrem toho, ze si zahral v niekoľkých známych počinoch, ako je napríklad film Stážista, baví svojich fanúšikov aj svojím humorom. Na svojom konte má totiž viacero komediálnych špeciálov, ktoré sa objavili aj na známych streamovacích platformách.

Rovnako úspešne sa vyvíja aj jeho súkromný život. Od roku 2016 tvorí pár s ďalšou známou herečkou Chloe Bridges, ktorú si pred dvoma rokmi zobral za ženu. Momentálne však prežívajú zrejme najkrajšie obdobie ich vzťahu.

Na svojich profiloch na sociálnej sieti Instagram totiž svojich sledovateľov informovali o tom, že sa im narodí ich prvé dieťa. „Máme úžasné správy! Neviem sa dočkať, kedy budeme rodina," napísala šťastná Bridges.

„Sme tehotní! Ja som momentálne len tučný, ale Chloe je určite tehotná a čaká dieťatko. Sme z toho nadšení. Odteraz to bude stránka pre deti a môj život zasvätím jemu. Dúfam, že v budúcnosti nezneužije moje neúctivé vtipy proti mne," napísal s dávkou humoru DeVine.

Viac o téme: Adam DeVineChloe Bridges
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu