Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Manželstvo slávnej dvojice je v troskách: Poslednou kvapkou bola ZÁHADNÁ NAHRÁVKA!

Joe Jonas a Sophie Turner Zobraziť galériu (4)
Joe Jonas a Sophie Turner (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ich manželstvo je definitívne v troskách. V posledných dňoch sa začalo nahlas hovoriť o rozvode herečky Sophie Turner (27) a speváka Joe Jonasa (34). Dvojica nakoniec tieto správy potvrdila a navonok sa dostávajú aj prvé informácie o tom, čo sa v ich vzťahu pokazilo.

Počas minulého týždňa sme vás informovali, že vzťah anglickej herečky a amerického speváka je po štyroch rokoch manželstva v koncoch. Počas nich sa im narodili dve dcéry, avšak ani tie už nedokázali zabrániť rozvodu.

Obaja celú situáciu najskôr nekomentovali, avšak počas včerajšieho dňa prelomili mlčanie a na svojich profiloch na sociálnej sieti Instagram zverejnili krátke vyhlásenie. V ňom potvrdili, že špekulácie z posledných dní sú pravdivé.

„Po štyroch úžasných rokoch manželstva sme sa spoločne rozhodli v priateľskom duchu ukončiť naše manželstvo. Veľa sa špekuluje o tom, čo bolo príčinou, ale išlo skutočne o naše spoločné rozhodnutie a chceme vás poprosiť o súkromie pre nás a naše deti," napísali v stanovisku.

Podľa informácii magazínu TMZ to však bol Jonas, ktorý mal viacero problémov so svojou manželkou. Ako tvrdia jeho priatelia, obaja mali byť veľmi rozdielni a Turner mala v obľube časté párty, čo spevák nemal príliš v láske. Poslednou kvapkou malo byť podľa spomínaného magazínu video z kamery v ich dome, na ktorom videl robiť svoju manželku niečo, čo bolo podľa neho definitívnou bodkou za ich vzťahom. Detaily tejto nahrávky však nie sú zatiaľ známe. 

Viac o téme: Joe Jonas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu