Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Rita Ora dráždila na červenom koberci: Otŕčala ZADOK V TANGÁCH!

Rita Ora predviedla zadok v tangách. Zobraziť galériu (3)
Rita Ora predviedla zadok v tangách. (Zdroj: Profimedia)

BENÁTKY - Speváčka Rita Ora (32) je známa tým, že si na svojej postavičke dáva záležať. Pravidelne cvičí, aby mala tip-top krivky a potom sa nimi aj rada chváli. Inak tomu nebolo ani na filmovom festivale v Benátkach. Obliekla si tak odvážne šaty, že na všetkých na červenom koberci otŕčala zadok!

Galéria: Rita Ora je sexi aj oblečená

Vo štvrtok odštartoval v Benátkach 80. ročník Medzinárodného filmového festivalu, ktorý potrvá do 9. septembra. Okrem premietania filmov je podujatie plné luxusných večierkov, ktoré hostia tie najväčšie hviezdy svetového šoubiznisu. Včera sa konal benefičný večer amfAR Gala Venezia 2023, ktorý si nenechala ujsť ani speváčka Rita Ora. 

No hneď pri svojom príchode sa na červenom koberci postarala o rozruch. Svoju tip-top postavičku totiž fotografom a prítomným hosťom predviedla v skutočne rafinovanej róbe. Išlo v podstate o telové body, cez ktoré bol prehodený veľký kus priesvitého čierneho tylu. No a stačilo, aby sa speváčka otočila a na všetkých otŕčala svoj zadok v tangách. Mnohých týmto pohľadom určite potešila!

Rita Ora
Zobraziť galériu (3)
Rita Ora  (Zdroj: SITA)
Rita Ora dráždila na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Rita Ora
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu