Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slávna modelka pred svetom utajila RAKOVINU PRSNÍKA: Z jej slov mrazí... Som jednou nohou v hrobe!

Linda Evangelista Zobraziť galériu (3)
Linda Evangelista (Zdroj: SITA)

OTTAWA - Slávna kanadská modelka Linda Evangelista (58) v najnovšom rozhovore otvorene priznala, že si prešla veľmi náročným obdobím. V posledných rokoch totiž zvádzala tvrdý boj s rakovinou, kvôli čomu musela podstúpiť liečbu a podľa jej slov je neustále jednou nohou v hrobe.

V posledných rokoch sa v súvislosti so slávnou modelkou spomínal hlavne jej výzor, ktorý poznačil nešťastný skrášľovací zákrok. Málokto však vedel, že si v tomto období prechádzala niečim oveľa horším.

Evangelista totiž bojovala s rakovinou prsníka, čo prezradila v najnovšom rozhovore pre magazín The Wall Street Journal. Po prvýkrát jej diagnostikovali rakovinu na konci roka 2018 počas pravidelnej prehliadky. „Moje výsledky neboli dobré a kvôli ďalším zdravotným komplikáciám som sa bez váhania rozhodla pre mastektómiu. Chcela som to čo najrýchlejšie hodiť za hlavu a nechcela som s tým bojovať," uviedla slávna kráska.

Aj napriek tomu sa však táto zákerná choroba ozvala opäť v roku 2022, kedy jej objavili nádor v prsnom svale. Kvôli tomu musela následne podstúpiť rádioterapiu a chemoterapiu. „Hovorila som doktorom, nech mi spravia do hrude dieru. Nechcem, aby to vyzeralo pekne. Keď skončíte, tak chcem, aby tam bola veľká diera. Nechcel som kvôli tomu zomrieť," doplnila Evangelista.

Vďaka liečba sa jej nakoniec rakovinu podarilo poraziť, avšak podľa jej slov je riziko toho, že sa táto choroba vráti, pomerne vysoké. „Po kompletnej liečbe mi povedali, že moje prognózy sú dobré. Spýtala som sa ich, prečo nie sú výborné. Doktor mi povedal, že keď sa to vrátilo raz, tak je tam šanca, že sa to vráti znova. U mňa je riziko rakoviny veľké. Viem, že som jednou nohou v hrobe, avšak práve preto si užívam život naplno," povedala na záver.

 

Viac o téme: Linda Evangelista
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu