Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

ROZVOD na staré kolená: Známy herec (76) a jeho žena (69) idú od seba!

Zobraziť galériu (2)

LOS ANGELES - Neprekonateľné rozdiely! To je dôvod, ktorý v žiadosti o rozvod uviedli herec Richard Lawson (76) a jeho žena - mama slávnej speváčky Beyoncé - Tina (69). Ich manželstvo trvalo osem rokov.

Herec Richard Lawson a podnikateľka Tina Lawson tvorili harmonicky pôsobiaci pár. Nič nenasvedčovalo tomu, že by v ich zväzku mohli byť nejaké problémy. Prvé dohady o kríze v ich vzťahu sa objavili začiatkom tohto mesiaca. Richard propagoval film Black Terror, avšak jeho krásna žena po jeho boku chýbala...

Keď si na sociálnych sieťach zmenila meno z Tina Lawson na Tina Knowles, špekulácie o ich rozchode to len viac umocnilo. Spoločné fotky nezverejňujú zhruba od marca. Dvojica sa k rozchodu a rozvodu doposiaľ nevyjadrila. Keďže nemajú spoločných potomkov a zrejme ani majetok, nemalo by im v oficiálnom ukončení manželstva nič brániť.

Pre oboch ide o druhý rozvod. Tina bola v minulosti bola vydatá za Matthewa Knowlesa - otca svojich dcér Beyoncé a Solange. Richard mal za manželku herečku Denise Gordy, s ktorou má dcéru Biancu. Má tiež nemanželského syna Rickyho. Dvojica sa pred manželstvom poznala dlhé roky. 

ROZVOD na staré kolená:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Tina Knowles si prechádza náročnejším obdobím. Nielenže jej skrachovalo manželstvo, ale nedávno čelila nepríjemnostiam, keď ju okradli. 

Viac o téme: Tina KnowlesRichard Lawson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu