Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zabudnite na Pamelu Anderson! Svet má novú SEXBOMBU... Hotoví sú z nej chlapi aj ženy

Pamela Anderson vs. Leni Klum Zobraziť galériu (6)
Pamela Anderson vs. Leni Klum (Zdroj: SITA a profimedia.sk)

FORTE DEI MARMI - Zaoblená presne na tých správnych miestach! Meno Leni Klum je už ľuďom sledujúcim dianie v šoubiznise dobre známe. Táto 19-ročná kráska je totiž dcérou hviezdnej modelky Heidi Klum (50) a pracháča menom Flavio Briatore (73). Plavovláska sa rozhodla kráčať v šľapajach svojej slávnej mamy a za zmienku stojí, že ma brutálne sexi postavičku.

Časy, keď ľudia po celom svete ospevovali krásu a sexepíl Pamely Anderson, sú už preč. Kráska, ktorá sa vďaka účinkovaniu v legendárnom seriáli Pobrežná hliadka stala snom mnohých mužov, oslávila nedávno 56. narodeniny a vyzerá pochopiteľne inak, než v časoch najväčšej slávy. 

Šoubiznis je však stále plných krásnych žien, ktoré by v legendárnych červených plavkách vyzerali skvele. Spomenúť možno mladú modelku Leni Klum, ktorú nedávno nafotili paparazzi na luxusnej jachte, kde si užívala chvíle oddychu v spoločnosti svojho frajera a zámožného otca. 

Leni mala na sebe úsporné červené bikiny, v ktorých dokonale vynikla jej sexi postavička. Kráska sa môže pochváliť štíhlou figúrou a na jej dokonalom zadku by ste márne hľadali čo i len náznaky celulitídy. Na mnohých priam ako magnety pôsobia jej oblé vnady, ktoré nepochybne obdivujú nielen mnohí muži, ale aj ženy. Čo na figúru tejto známej krásky hovoríte vy?

Leni Klum
Zobraziť galériu (6)
Leni Klum  (Zdroj: profimedia.sk)

Leni Klum
Zobraziť galériu (6)
Leni Klum  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Heidi KlumLeni Klum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu