Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Legendu akčných filmov načapali s milenkou: 78-ročný herec randí s touto sexi cicuškou!

Danny Trejo Zobraziť galériu (3)
Danny Trejo (Zdroj: pixabay.com)

WEST HOLLYWOOD - Jeden z najznámejších akčných hrdinov Danny Trejo síce tento rok oslávil svoje 78. narodeniny, ale aj napriek tomu si užíva život plnými dúškami. Na najnovších záberoch ho paparazzi prichytili pri nákupoch s neznámou dámou. Podľa niektorých zdrojov už dokonca pre svoju partnerku vyberal aj prsteň.

Danny Trejo sa svojimi filmami zaradil medzi nezabudnuteľné postavy akčných filmov. Medzi jeho najznámejšie počiny patrí séria Machete, kde si zahral hlavnú úlohu. Objavil sa však aj v známych televíznych trhákoch, ako napríklad Con Air alebo Vtedy v Mexiku, kde si zahral po boku takých hercov, ako sú napríklad Nicolas Cage, Antonio Banderas či Johnny Depp.

Aj keď sa v poslednej dobe vytratil z filmového plátna, aktívny zostáva aspoň na svojom profile na sociálnej sieti Instagram, kde má viac ako 2,2 milióna sledovateľov. Nedávno tam vyjadril aj svoj žiaľ nad smrťou mladého rappera PnB Rocka.

Ako ukazujú posledné zábery tohto herca, na jeho výzore sa toho veľa nezmenilo a dokonca mu zostali aj jeho legendárne fúzy. Po jeho boku sa však objavuje neznáma žena a podľa informácii viacerých médií už umelec dokonca vyberá aj zásnubný prsteň. 

Danny Trejo s neznámou priateľkou
Zobraziť galériu (3)
Danny Trejo s neznámou priateľkou  (Zdroj: profimedia. sk)

Viac o téme: Danny Trejo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu