Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VOJNA hviezdneho páru pokračuje aj po rozvode: Nechutný boj o deti!

Ioan Gruffudd a Alice Evans Zobraziť galériu (2)
Ioan Gruffudd a Alice Evans (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Rozvodom sa ich vojna ani zďaleka neskončila. Herci Ioan Gruffudd (49) a Alice Evans (55) počas tohto roka definitívne ukončili svoje manželstvo, ktoré trvalo viac ako 20 rokov. Momentálne sa však pred súdom ocitli opäť. Obaja totiž bojujú o starostlivosť o ich dve spoločné deti. Počas procesu sa opäť raz ukázalo, že dvojica sa priam z duše nenávidí.

V roku 2021 šokovala herečka Alice Evans verejnosť, keď oznámila, že po viac ako 20-tich rokoch sa rozhodol jej manžel - herec Ioan Gruffudd odísť od ich rodiny. Následne sa začal poriadne emotívny rozvod a súd musel riešiť aj údajné napadnutie ich dcéry Elly, ktorú mala udrieť dverami do hlavy Gruffuddova nová priateľka.

Spory bývalého hviezdneho páru však pokračujú aj po tom, ako ich súd definitívne rozviedol. Momentálne bojujú o to, kto dostane do starostlivosti ich dve spoločné dcéry a počas procesu na seba obaja vytiahli závažné obvinenia. 

Gruffudd dokonca tvrdí, že Evans svoje deti psychicky týra. „Alice svojimi útokmi na mňa spôsobuje našim dcéram psychickú traumu. Počas ich života ma pred nimi slovne napádala podkopávala moju autoritu. Od januára 2021 deťom zakazovala, aby sa so mnou stretávali a komunikovali so mnou. Okrem toho napísala tisícky správ, v ktorých ma urážala," uviedol pred súdom herec.

V spise, ktorý zverejnil denník Daily Mail, však poriadne tvrdé slová použila aj Evans. „Nesúhlasím s tým, že mojim deťom spôsobujem psychickú traumu. Gruffudd svoje deti nevidel 11 týždňov a ani ich nijako nekontaktoval. Preto nerozumiem, ako sa mohol dostať k takýmto informáciám a nemyslím si, že má akýkoľvek dôvod žiadať o zmenu starostlivosti," povedala Evans.

Ioan Gruffudd a Alice Evans
Zobraziť galériu (2)
Ioan Gruffudd a Alice Evans  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Alice EvansIoan Gruffudd
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu