Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Beckhamovci sú zdrvení: Slová plné bolesti a smútku!

Brooklyn Beckham a Nicola Peltz
Brooklyn Beckham a Nicola Peltz (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Všetci ho milovali! Najstarší syn Davida a Victorie Beckhamovcov - Brooklyn a jeho krásna manželka Nicola Peltz prežívajú dni plné smútku. Dôvodom je smrť niekoho, kto mal v ich životoch významné miesto.

Hádam každý, kto mal niekedy doma štvornohého miláčika, nám dá za pravdu, že zo zvieratka sa razom stane milovaný člen rodiny. Aj preto, keď zomrie, je táto strata mimoriadne bolestivá a sprevádza ju plač a smútok. 

Neľahké chvíle momentálne prežívajú Brooklyn Beckham s manželkou Nicolou. Do "psieho neba" sa totiž pobral jej milovaný chlpáč, ktorého všetci príbuzní a priatelia priam zbožňovali. „Neexistujú slová, ktorými by som opísala moje zlomené srdce. Bear, som tak šťastná, že som mohla vyrastať s tebou po mojom boku. Ďakujem ti, že si nás všetkých tak veľmi miloval,” uviedla kráska na svojom profile na sociálnej sieti Instagram.

Pod príspevkom sa hromadia slová plné smútku a podpory od jej priateľov a fanúšikov. Odkaz jej tam zanechal aj svokor David Beckham. „Bol môj obľúbený. Všetci ho milovali,” napísal. „Strata domáceho miláčika vždy veľmi bolí. Zvlášť, keď ide o psíkov. Nikto ti nikdy nedá toľko lásky, ako pes,” znie ďalší z odkazov. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu