Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Známa herečka s krásnou dcérou ohúria každého: Neuveriteľné, že ich delí 24 rokov!

Reese Witherspoon s dcérou Zobraziť galériu (4)
Reese Witherspoon s dcérou (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Akoby jej z oka vypadla! Slávna herečka Reese Witherspoon (47) nepatrí medzi hviezdy, ktoré svoje ratolesti pred verejnosťou skrývajú. Práve naopak. Pýši sa nimi na sociálnych sieťach a napríklad svoju krásnu dcéru Avu (23) bežne bráva aj do spoločnosti. Nedávno ich paparazzi nafotili v uliciach a skôr než matku s dcérou pripomínali dve sestry!

Sú zohratá dvojica! To musí byť pri pohľade na herečku Reese Witherspoon a jej dcéru Avu jasné každému. Pred pár dňami sa spoločne objavili v uliciach a užili si "babský deň". Najskôr si spolu pochutnali na obede, potom zbehli do pár obchodov a na záver si pochutnali na zmrzline.

Asi málokoho prekvapí, že neušli pozornosti paparazzov. Obe mali na sebe zaujímavé outfity, v ktorých im to ozaj svedčalo. Kým Ava stavila na čiernu farbu, Reese sa obliekla do bielej. V šortkách vystavila na obdiv svoje nohy a šmrnc jej dodal tiež štýlový klobúk. Pri pohľade na ňu znie priam neuveriteľne, že v marci oslávila 47. narodeniny. 

Reese Witherspoon s dcérou
Zobraziť galériu (4)
Reese Witherspoon s dcérou  (Zdroj: profimedia.sk)

Reese Witherspoon si momentálne prechádza náročným obdobím. Len nedávno vyšlo najavo, že po 12 rokoch skrachovalo jej druhé manželstvo. S prvým mužom - hercom Ryanom Phillippom sa rozviedli po 9 rokoch a majú spolu dcéru Avu a syna Deacona (19). Druhému manželovi, ktorým je tiež herec Jim Toth, porodila syna Tennesseeho (10). 

Viac o téme: Reese Witherspoon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu