Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bývalka Leonarda DiCapria sa ide vydávať: ÁNO povedala mladšiemu wrestlerovi!

Nina Agdal sa zasnúbila. Zobraziť galériu (5)
Nina Agdal sa zasnúbila. (Zdroj: SITA)

TALIANSKO - Dnes sme na Topkách informovali o údajnom novom vzťahu Leonarda DiCapria (48). Randí vraj s topmodelkou Gigi Hadid (28). No zatiaľ čo v jeho prípade ide len o špekulácie, jeho krásna ex, dánska modelka Nina Agdal (31), už toho pravého našla. A o chvíľu sa bude aj vydávať. Áno povedala mladšiemu wrestlerovi!

Len začiatkom roka sa prevalilo, že bývalá partnerka Leonarda DiCapria, dánska modelka Nina Agdal, má nového milenca. Ako krásna blondínka informovala, v roku 2022 jej do života vstúpil YouTuber, podcaster a profesionálny wrestler Logan Paul, ktorý je od nej o tri roky mladší. Dohady o tom, že tvoria pár, sa pritom v médiach začali objavovať už v lete. 

No hoci pár tvoria len niečo vyše roka, zdá sa, že v tom druhom našli toho pravého. Ako totiž informuje DailyMail, Logan v nedeľu večer pokľakol pred svojou vyvolenou pri talianskom jazere Como a tá súhlasila. Očití svedkovia potom serveru opísali, že ženbychtivý mladík tak urobil na terase luxusného holeta Passalacqua, kde dvojica trávi luxusnú dovolenku. 

Paul potom okamžite zavolal mladšiemu bratovi Jakeovi a do telefónu zakričal: „Brácho, máš sestru!“ Celú romantickú chvíľu zaznamenával fotograf, ktorý bol prezlečený za čašníka. 

Nian Agdal sa do povedomia verejnosti dostala ako modelka Victoria's Secret a ako jedna z krások z obálky plavkového vydania Sports Illustrated. Najviac pozornosti si však vyslúžila vďaka vzťahu s Leonardom DiCapriom. Dvojica spolu randila približne rok, rozišli sa v roku 2017. 

Viac o téme: Leonardo DiCaprioNina AgdalLogan Paul
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu