Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slávna kráska je pripravená na leto: Otrčila prsia aj zadok v tangáčoch!

Kate Hudson Zobraziť galériu (6)
Kate Hudson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Má sa čím pochváliť! Herečka Kate Hudson (44) je talentovaná a krásna žena, ktorá má šarmu na rozdávanie. O tom dobre vedia aj jej fanúšikovia. Tým najnovšie oznámila, že už je pripravená na leto. A ako dôkaz zverejnila fotky, na ktorých je takmer nahá.

Kate Hudson je úspešnou herečkou, takže hanblivosť jej nič nehovorí. Zároveň je o nej dobre známe, že sa už od nepamäti udržiava v skvelej kondícii a odmenou jej je priam výstavná postavička. 


Pozrite si tiež:

Slávna herečka má doma svoj klon: Pozrite, s dcérkou sú dokonalé parťáčky!


Tú táto trojnásobná mamička predviedla svetu aj v uplynulých dňoch. Na sociálnej sieti Instagram sa pochválila momentkami, ktoré priam dýchajú letnou atmosférou. Kate na nich pózuje napríklad len v plavkových tango nohavičkách. 

Netrvalo dlho a fanúšikovia ju odmenili pochvalnými komentármi a nadšenými reakciami. Jednu pridal aj jej brat Oliver, ktorý sa zmohol len na slová: „Ježiš, Kate, nie” Blondínka si však z toho ťažkú hlavu vôbec nerobila. Odbila ho tým, že sa leto začína a bude poriadne divoké. A dodala tiež, že nech ju pokojne na Instagrame prestane sledovať. Nuž, vyzerá to tak, že sa máme na čo tešiť. 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery.    

Viac o téme: Leonardo DiCaprio
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu