Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Jamie Foxx (55) čelí vážnemu obvineniu: V reštaurácii mal sexuálne napadnúť fanúšičku!

Jamie Foxx Zobraziť galériu (2)
Jamie Foxx (Zdroj: Profimedia)

NEW YORK - Známy herec čelí veľkému problému. Jamie Foxx (55) mal v reštaurácii v New Yorku sexuálne napadnúť neznámu ženu, ktorá ho teraz ženie pred súd. Svedkami jeho konania mali byť viacerí ľudia, ktorí však nezasiahli. Foxx mal podľa súdnych dokumentov prestať až vo chvíli, keď k ním prišla kamarátka údajnej obete.

Na rok 2023 bude chcieť Jamie Foxx zrejme čo najskôr zabudnúť. V apríli sa totiž začali objavovať špekulácie o tom, že má vážne zdravotné problémy. Dlho však neboli známe žiadne detaily a to, čo ich spôsobilo, je doteraz zahalené rúškom tajomstva.

 

Momentálne je už v poriadku, ale dôvod na radosť rozhodne nemá. Magazínu TMZ sa podarilo získať súdne dokumenty, podľa ktorých čelí Foxx vážnym obvineniam. Neznáma žena totiž tvrdí, že ju mal v roku 2015 sexuálne napadnúť.

K útoku malo dôjsť v auguste v roku 2015. Žena mala herca poprosiť o fotografiu, avšak podľa nej mal byť opitý. Následne jej mal povedať, že vyzerá ako modelka a odviedol ju na strechu. Tam ju mal začať obchytkávať a dotýkať sa jej na intímnych miestach.

Podľa dokumentov celý útok videli jeho ochrankári a aj napriek tomu, že sa bránila, odtiaľ odišli. Foxx mal prestať až vo chvíli, keď sa objavila jej kamarátka, s ktorou boli v spomínanej reštaurácii. Napadnutá žena žiada od herca a reštaurácie finančné odškodnenie, keďže podľa jej slov musela podstúpiť lekárske ošetrenie a utrpela psychickú traumu. 

Jamie Foxx
Zobraziť galériu (2)
Jamie Foxx  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jamie Foxx
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu