Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Najnovšie FOTO Geissenovcov vyvolalo ROZRUCH: Vlna KRITIKY na ich dcéry... Už teraz sú UMELÉ!

Geissenovci sú ostro sledovaná rodinka. Zobraziť galériu (2)
Geissenovci sú ostro sledovaná rodinka. (Zdroj: Topky.sk)

MONAKO - Fanúšikovia ich rozhodne nešetria. Rodina Geissenovcov, ktorá je dobre známa aj slovenským divákom, si pred pár dňami užívala spoločné chvíle v Monaku a záber z nich následne Carmen (58) zverejnila na sociálnych sieťach. Zrejme však nečakala, akú vlnu kritiky tým spustí.

Jedna z najznámejších rodín v Nemecku, ktorú veľmi dobre poznajú aj televízni diváci u nás, spôsobí rozruch v podstate všade, kam príde. Počas minulého týždňa sa zúčastnili osláv 70-teho výročia Monaco Yacht Club a viac ako o samotnej akcii sa samozrejme hovorilo o Geissenovcoch.

Carmen Geiss, Robert Geiss
Zobraziť galériu (2)
Carmen Geiss, Robert Geiss  (Zdroj: RTL 2)

Rozruch tentokrát nespôsobilo ich správanie, ale záber, ktorý zverejnila Carmen na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. Fanúšikovia si okamžite všimli to, že jej dcéry sa v poslednej dobe zmenili a viacerí si myslia, že im k tomu pomohli plastickí chirurgovia.

Najviac kritiky sa však ušlo 18-ročnej Shanii. „V ich mladom veku vyzerajú strašne umelo," napísal jeden z komentujúcich. „Pre Shaniu a Carmen sú slová ako prirodzenosť alebo autentickosť úplne neznáme. Vyzerajú ako umelé bábiky," pridal sa ďalší.

Viac o téme: Geissenovci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu