Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

65-ročná Sharon Stone neprestáva šokovať: Pretŕča sa v bikinách a... Pozrite na jej nového frajera!

Sharon Stone Zobraziť galériu (9)
Sharon Stone (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Svetoznáma herečka Sharon Stone (65) nemala nikdy problémy s odvážnejšími zábermi. Blíži sa leto a ona na svojom profile na sociálnej sieti Instagram hrdo predviedla, že je naň pripravená. Nuž, vek je pre ňu naozaj iba číslo.

Sharon Stone sa preslávila na začiatku 90. rokov úlohou vo filme Základný inštinkt. Jej viaceré šteklivé scény v tomto počine sa s herečkou spájajú doteraz. Provokácii sa však nevyhýba ani dnes, keď sú mnohé jej rovesníčky už babičkami. 

To platí hlavne pre jej profil na sociálnej sieti Instagram. Tam často zverejňuje zábery, na ktoré by si netrúfli ani oveľa mladšie dámy. Jeden taký svojím fanúšikom ukázala počas tohto týždňa. Zapózovala im v úsporných zelených plavkách.

V nich predviedla svoju postavu a k odvážnej fotke napísala: „Pripravená na leto." Jej sledovatelia, ktorých má viac ako 3,5 milióna, sa tak opäť presvedčili o tom, že umelkyňa si zo svojho veku ťažkú hlavu nerobí a nemá problém vystaviť svoje telo na obdiv. 

Okrem toho sa však v súčasnosti teší aj z toho, že sa v jej živote objavil nový muž. Mladší priateľ jej robil spoločnosť aj nedávno, keď na nich natrafili paparazzi. Dvojica sa vybrala spolu na prechádzku, počas ktorej sa hviezdna herečka dokonca ochotne podpísala niekoľkým fanúšikom.

Sharon Stone s jej novým priateľom
Zobraziť galériu (9)
Sharon Stone s jej novým priateľom  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Sharon Stone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu