Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Táto žena porodila LEGENDU: Pozrite sa, ako vyzerá 102-ročná mama Chucka Norrisa!

Chuck Norris Zobraziť galériu (2)
Chuck Norris (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Na včerajší sviatok všetkých matiek nezabudli ani tie najznámejšie mená svetového šoubiznisu. Jedným z nich je aj legendárny akčný hrdina Chuck Norris (83), ktorý si krásnym spôsobom pripomenul svoju manželku Geny (60) a svoju mamu Wilmu. Tá má už neuveriteľných 102 rokov!

Počas včerajšieho dňa sa na celom svete oslavoval Deň matiek, na ktorý nezabudli ani tie najväčšie postavy šoubiznisu. Mnohí z nich využili na dojemné poďakovania či priania svoje profily na sociálnych sieťach a s fanúšikmi sa tak podelili o fotky žien, ktorým vďačia za veľa. 

Jedným z nich napríklad americký herec Chuck Norris. Ten prostredníctvom Facebooku zverejnil fotografie svojej manželky Geny a jeho matky Wilmy, ku ktorým pripojil nádherné slová, ktoré obe dámy dozaista potešili.

„Šťastný deň matiek! Mojej úžasnej mame Wilme a mojej krásnej manželke Gine... Obe vás milujem viac, ako to dokážu vyjadriť slová a každý deň za vás ďakujem Bohu," napísal legendárny herec.

 

Happy Mothers Day! To my wonderful mom Wilma and my Lovely wife Gena.... I love you both more than words can say and thank God for the two of you every day.

Posted by Chuck Norris on Saturday, May 13, 2023

Jeho matka pritom začiatkom tohto mesiaca oslávila priam neuveriteľné 102. narodeniny. Ani vtedy na to samozrejme nezabudol a gratuloval jej i prostredníctvom sociálnych sietí.

Viac o téme: Chuck Norris
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu