Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Na tomto MIESTE by ste Kardashianku zrejme NEČAKALI: Zaujímavé FOTO vnútri článku!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: SITA/AP)

LONDÝN - Fanúšikovia futbalového tímu Arsenal FC, ktorí si včera prišli užiť zápas svojho obľúbeného klubu, zostali zrejme poriadne prekvapení. Medzi nimi sa totiž objavila hviezdna Kim Kardashian (42) aj s dcérou North (9). Tá je totiž veľkou fanúšičkou Arsenalu a tak ju jej mama potešila výletom do Londýna, ktorý zakončili zápasom londýnskeho tímu.

Mnohí fanúšikovia tohto futbalového klubu zostali zrejme poriadne zaskočení, keď videli, kto sa objavil na futbalovom štadióne Emirates Stadium, ktorý je domovským stánkom práve londýnskeho klubu Arsenal FC.

Za touto nečakanou návštevou Kim Kardashian však bola jej najstaršia dcéra North, ktorá tomu tímu fandí. To bolo jasné už na prvý pohľad, keďže na zápas prišla v červenom drese domácich. Kim sa na tribúne objavila v bielom kabáte a v šedej mikine.

Kim Kardashian s dcérou North
Zobraziť galériu (8)
Kim Kardashian s dcérou North  (Zdroj: Profimedia)

Aj napriek tomu, že boli svedkami poriadnej drámy, však zo zápasu zrejme odchádzali mierne rozčarované. Arsenal totiž po penaltovom rozstrele vypadol z Európskej ligy, čo bolo pre momentálne najlepší tím anglickej Premier League veľkým sklamaním.

Viac o téme: Kim Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu