Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

SVADOBNÉ PRÍPRAVY promi dcéry vrcholia! Nevesta skryje pod šaty toto SEXI TELO

Sofia Richie je krásna žena. Zobraziť galériu (6)
Sofia Richie je krásna žena. (Zdroj: Instagram)

JUH FRANCÚZSKA - Po víkende z nej bude už vydatá pani! Vyzerá to tak, že v rodine slávneho speváka Lionela Richieho (73) bude počas týchto dní poriadne rušno. Podľa medializovaných informácií sa totiž vydáva jeho krásna dcéra Sofia (24). Pozrite sa, komu táto sexi kočka povie svoje "áno".

Ako informuje Daily Mail, v priestoroch luxusného rezortu na Juhu Francúzska sa už začali schádzať prví celebritní hostia. Bulvárnym fotografom sa podarilo nafotiť napríklad herečku Cameron Diaz s jej partnerom a 3-ročnou dcérkou. 

24-ročná Sofia, ktorá má za sebou románik so znamym záletníkom Scottom Disickom, si našla dobrú partiu. O 6 rokov starší Elliot Grainge je totiž synom Luciana Grainge, ktorý je CEO v spoločnosti Universal Music Group. So zaťom je spokojný aj slávny spevák Lionel Richie, ktorý sa s jeho otcom dlho pozná.

Sofia a Elliot boli najskôr dobrými priateľmi a časom sa ich vzťah premenil na lásku. Že tvoria pár, potvrdili v roku 2021. V apríli 2022 požiadal mladík krásku o ruku a Sofia len nedávno priznala, že konvertovala na judaizmus. 

Jej fanúšikovia už s napätím očakávaju, v akých svadobných šatách sa bude vydávať. Nie je tajomstvom, že kráska s božským telom má skvelý vkus. Nuž, nechajme sa prekvapiť...

Sofia Richie
Zobraziť galériu (6)
Sofia Richie  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Sofia Richie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu