Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

NOVÝ PÁRIK v šoubiznise: Kardashianka zbalila... Neuveriteľné! Slávneho herca

Kylie Jenner a Timothée Chalamet tvoria vraj pár. Zobraziť galériu (10)
Kylie Jenner a Timothée Chalamet tvoria vraj pár.

BEVERLY HILLS - Vyzerá to tak, že svet šoubiznisu má nový hviezdny pár. Dvojica Kylie Jenner (25) a Timothée Chalamet (27) už dlhšiu dobu pútala pozornosť svetových médií a hovorilo sa, že tvoria pár. Podľa posledných fotiek to vyzerá tak, že majú jeden k druhému naozaj blízko.

Začiatkom roka sme vás na Topkách informovali o tom, že Kylie Jenner sa definitívne rozpadol vzťah s rapperom a otcom jej detí Travisom Scottom. Pre hviezdnu dvojicu išlo už o druhý rozchod a vyzerá to tak, že ich láske definitívne odzvonilo.

V posledných dňoch sa dokonca vo veľkom začalo šuškať o tom, že Jenner začala randiť s hercom Timothée Chalametom. Ten sa v posledných rokoch zaradil medzi vyhľadávaných umelcov a počas svojej kariéry sa objavil v úspešných filmoch, ako sú napríklad Duna, Don't Look Up alebo Interstellar.

Špekulácie o ich vzťahu začali naberať na obrátkach po tom, ako sa internetom začalo šíriť video dvojice z Parížskeho týždňa módy. V týchto dňoch sa dokonca objavilo auto známej modelky pred domom Chalameta.

O týchto záberoch ako prvý informoval magazín TMZ. Aj keď sa ani jeden z dvojice k ich vzťahu zatiaľ nevyjadril, fanúšikovia majú po týchto fotografiách jasno. Ak by sa nakoniec potvrdilo, že Chalamet a Jenner skutočne tvoria pár, išlo by o celkom zaujímavé spojenie. Čo poviete?!

Timothée Chalamet, Kylie Jenner
Zobraziť galériu (10)
Timothée Chalamet, Kylie Jenner  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kylie JennerTimothée Chalamet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu