Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

William a Kate v reštaurácii: Životný zážitok pre zamestnancov, ale... Aha, ako sa rehotali zo zákazníka!

Kate a William Zobraziť galériu (10)
Kate a William (Zdroj: SITA)

BIRMINGHAM - Plnia si povinnosti kráľovskej rodiny. Princ William (40) a jeho manželka Kate (41) sa včera objavili v Birminghame, kde si to okrem iného nemierili aj do miestnej rodinnej reštaurácie. Kým majitelia a personál na ich návštevu zrejme nikdy nezabudnú, jeden zákazník z toho veľmi nadšený zrejme nebol.

William a Kate patria medzi najobľúbenejšie tváre kráľovskej rodiny. To sa ukázalo aj počas ich včerajšej návštevy Birminghamu, kde sa stretli s miestnymi podnikateľmi. Okrem toho si však našli čas aj na iné aktivity.

Manželský pár si napríklad zahral šípky v miestnom bare a takisto navštívil rodinnú reštauráciu The Indian Streatery. Tam sa najskôr podieľali na príprave jedál a počas toho sa William zhostil aj inej úlohy.

Princ William
Zobraziť galériu (10)
Princ William  (Zdroj: SITA)

Nástupník trónu totiž prijal hovor zákazníka, ktorý si chcel rezervovať stôl. Počas telefonátu však zistil, že netuší, kde sa reštaurácia nachádza, čím pobavil okrem zamestnancov aj svoju manželku. Následne sa však s volajúcim dohodol na potrebných detailoch a rezervácia dopadla úspešne.

Tento moment nakoniec princ a princezná zdieľali aj na svojom profile na sociálnej sieti Twitter. „Dúfame, že sme zákazníkovi povedali správne miesto," napísali s dávkou humoru k fotke Williama.

Viac o téme: Princ WilliamPrincezná Kate
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu