Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Paparazzi načapali promi párik: Jéééj, to je ako z filmu!

Mila Kunis a Ashton Kutcher si užívajú dovolenku v Európe. Zobraziť galériu (8)
Mila Kunis a Ashton Kutcher si užívajú dovolenku v Európe. (Zdroj: profimedia.sk)

BENÁTKY - Užívajú si spoločné chvíle! Ashton Kutcher (45) a Mila Kunis (39) tvoria jeden z najkrajších párov svetového šoubiznisu. Vyhýbajú sa škandálom a ich dve ratolesti im robia obrovskú radosť. Aktuálne sú na spoločnej dovolenke v Európe, kde neušli pozornosti paparazzov.

Bulvárnym fotografom sa podarilo prominentnú rodinku nafotiť na ich potulkách po Benátkach. A to zvlášť vo chvíli, keď si vychutnávali plavbu na gondole. Stále zamilovaná dvojica si dokonca sama robila pár fotiek do rodinného albumu. Herec sa mobilom usiloval zachytiť moment, keď si svojou krásnou manželkou vymieňali romantické bozky. 

Paparazzi načapali promi párik:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Paparazzi načapali promi párik:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Hrkútajúcej dvojici robia na dovolenke spoločnosť aj ich ratolesti. Dcérka Wyatt Isabelle má 8 rokov, jej brat Dimitri Portwood je od nej o dva roky mladší. Ashton a Mila sa poznajú už dlhé roky. Spoločne účinkovali v obľúbenom sitkome Tie roky sedemdesiate. Niekedy v roku 2012 medzi nimi preskočila iskra. Ashton bol v tom čase ešte ženatý s Demi Moore. Súd ich rozviedol v novembri 2013 a v lete 2015 si vzal za ženu krásnu Milu. 

Prominentná família si spoločné chvíle naplno užíva. Nie je to tak dávno, čo Ashton priznal, že mal vážne zdravotné problémy. Potrápilo ho autoimunitné ochorenie, kvôli ktorému mal problém s chôdzou, sluchom i zrakom. 

Viac o téme: Ashton KutcherMila Kunis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu