Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Trpká spoveď Ashtona Kutchera: Prehovoril o smrti dieťatka... Demi Moore ho brutálna naštvala!

Ashton Kutcher Zobraziť galériu (7)
Ashton Kutcher (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký herec Ashton Kutcher (44) sa v najnovšom rozhovore venoval aj otázkam na témy, ktoré nie sú veľmi príjemné. Detailne opísal napríklad jeho manželstvo s Demi Moore (60) a to, ako prežíval stratu ich nenarodeného bábätka. Prezradil tiež, čím ho jeho bývalá manželka naštvala.

Ashton Kutcher už niekoľko rokov tvorí pár s Milou Kunis, s ktorou sú od roku 2015 manželia. Známy je však aj jeho vzťah s Demi Moore, s ktorou sa rozviedol v roku 2013. O tomto období jeho života porozprával najnovšie pre časopis Esquire.

Kutcher pritom opísal aj veľmi osobné detaily zo spoločného života so známou herečkou, ktorá je od neho staršia o 13 rokov. Jedným z nich boli napríklad pocity, ktoré prežíval, keď spolu prišli o ich nenarodené bábätko. 

Ashton Kutcher a Demi Moore
Zobraziť galériu (7)
Ashton Kutcher a Demi Moore  (Zdroj: SITA)

„Stratiť dieťa, o ktorom si myslíte, že ho budete mať, je veľmi ťažké. Každý s tým bojuje vlastným spôsobom. V tom čase som sa stal nevlastným otcom troch detí, ktoré Demi mala z predchádzajúceho vzťahu. Mal som 26 rokov a staral som sa o 12, 10 a 8 ročné deti. Som človek, ktorý miluje deti. Inak by som si nevzal za ženu niekoho, kto ich má hneď tri. Bol som rád, že budeme mať aj dieťatko. Z nejakého dôvodu som si však musel prejsť touto skúsenosťou," povedal Kutcher.

Herec ďalej priznal, že zo zverejnenia memoárov, ktoré Moore vydala v roku 2019, nebol vôbec nadšený. „Konečne sme boli s Milou vo fáze, kedy mala naša rodina pokoj. Deň po tom, ako tú knihu vydala, som mal pred domom veľa ľudí a paparazzov. Vtedy som bol skur*ene nahnevaný, ale dnes k nej necítim nič zlé," uviedol Kutcher, ktorý napokon našiel svoje šťastie po boku Mily Kunis, s ktorou má syna a dcérku. 

Viac o téme: Ashton Kutcher
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu