Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

ŠOKUJÚCE zdravotné PROBLÉMY Ashtona Kutchera: Prišiel o zrak, sluch a komplikácie s chôdzou!

Ashton Kutcher Zobraziť galériu (6)
Ashton Kutcher (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Mám šťastie, že som nažive! Aj takýmito slovami komentoval Ashton Kutcher (44) závažné zriedkavé ochorenie, ktoré ho postihlo pred dvoma rokmi. Autoimunitná choroba ho poriadne potrápila a hollywoodsky herec sa netají tým, že trvalo rok, než sa ako-tak jeho zdravotný stav zlepšil.

Ashton Kutcher prehovoril o závažných zdravotných problémoch v rámci novej televíznej šou s názvom Running Wild with Bear Grylls: The Challenge. Úryvok sa podarilo získať portálu Access Hollywood.

„Zhruba pred dvoma rokmi sa u mňa začala objavovať táto zvláštna, super vzácna forma vaskulitídy. Nevidel som, nepočul som a mal som problém s rovnováhou,” uviedol herec. Ako ďalej dodal, trvalo zhruba rok, kým sa jeho stav zlepšil. Zároveň bol plný obáv, či bude niekedy počuť, vidieť a chodiť bez problémov. „Mám šťastie, že som nažive,” dodal. 

Vaskulitída vzniká vtedy, keď imunitný systém útočí na zdravé krvné cievy ako reakcia na zranenie alebo infekciu. Kutcher priznal, že ochorenie mu dalo veľkú lekciu. „Čo zvyknú hovoriť o prežití? Že búrky ťa posilnia. Myslím si, že som toho živým dôkazom,” dodal slávny herec, ktorý je šťastne ženatý s kolegyňou Milou Kunis a spoločne vychovávajú dve ratolesti.  

Ashton Kutcher a Mila Kunis
Zobraziť galériu (6)
Ashton Kutcher a Mila Kunis  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Ashton Kutcher
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu