Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Emotívna SPOVEĎ hviezdneho herca: Bol som v jeho izbe, keď sa mu zastavilo srdce!

Ashton Kutcher Zobraziť galériu (9)
Ashton Kutcher (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Obľúbený herec Ashton Kutcher (44) žije na prvý pohľad rozprávkový život. Ten však v minulosti narušili zdravotné problémy a s vážnou chorobou bojuje aj jeho brat, dvojča Micheal. Obaja sa o svojom živote rozrozprávali v emotívnom rozhovore v programe The Checkup with Dr. David Agus a umelec sa neubránil slzám!

Brata známeho herca Michaela jeho zdravie skúša prakticky neustále. Trpí totiž mozgovou obrnou a navyše musel v minulosti podstúpiť transplantáciu srdca. O jeho problémoch prehovorili spolu s Ashtonom v novom programe stanice CBS News s názvom The Checkup with Dr. David Agus.

Trailer k programu The Checkup with Dr. David Agus:

V prvej epizóde sa objaví práve táto bratská dvojica. Známy herec podľa Daily Mail emotívne porozpráva o tom, ako videl jeho dvojča bojovať o život. Kutcher sa pri dojímavých slovách nevyhol ani slzám.

„Jedného dňa za mnou prišiel otec a povedal, že ideme pozrieť môjho brata. Vtedy som vedel, že sa deje niečo zlé. Keď som bol v jeho izbe, tak sa mu zastavilo srdce. Prístroj, ktorý monitoroval jeho srdce odrazu ukazoval rovnú čiaru. Vedel som, že to tak nemá byť, pretože som za ním chodieval. Odrazu ma chytili a zobrali ma odtiaľ preč. Vôbec som netušil, čo sa deje," povedal so slzami v očiach Kutcher.

Ashton Kutcher
Zobraziť galériu (9)
Ashton Kutcher  (Zdroj: SITA)

Premiéra tohto dielu novej šou bude práve dnes. Aj samotný herec však v minulosti bojoval s vážnymi zdravotnými problémami. Pred dvoma rokmi ho potrápilo autoimunitné ochorenie, kvôli ktorému nebol schopný chodiť, počuť alebo vidieť. 

Galéria: Mila Kunis a Ashton Kutcher tvoria zohratú dvojicu.

Viac o téme: Ashton Kutcher
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu