Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kvôli vážnej chorobe musí spomaliť: Hrozivé prognózy pre slávneho herca!

Chris Hemsworth Zobraziť galériu (2)
Chris Hemsworth (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Nemôže byť aktívny tak, ako by možno chcel! Chris Hemsworth (39) patrí medzi najobľúbenejších hercov súčasnosti. Čo sa ale týka práce, musel aktuálne zvoľniť tempo. Dôvodom je hrozba vážnych zdravotných problémov.

Podľa medializovaných informácií si Chris Hemsworth musí dávať na seba veľký pozor. Hviezda mnohých filmov totiž zistila, že má genetické predpoklady ochorieť na Alzheimerovú chorobu. 39-ročný umelec neplánuje ísť do dôchodku, avšak plánuje obmedziť pracovné aktivity. 

Momentálne Chris pracuje na 4 projektoch. „Neplánuje to potom s prácou preháňať,” uviedol dobre informovaný zdroj z jeho okolia pre Page Six.

Chris Hemsworth
Zobraziť galériu (2)
Chris Hemsworth  (Zdroj: Marvel Studios)

Hemsworth sa dozvedel o svojej genetickej predispozícii počas nakrúcania seriálu Limitless. Podstúpil v rámci neho vyšetrenie, kde lekári zistili, že jeho DNA obsahuje gény spájajúce sa so zvýšeným rizikom Alzheimerovej choroby. Tou trpí jeho starý otec. „Častokrát len tak rozpráva po holandsky, čo je jeho pôvodný jazyk. Alebo to mieša aj s angličtinou,” uviedol v jednom z rozhovorov známy herec. 

Viac o téme: Chris Hemsworth
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu