Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Filmový svet v šoku: Zomrela hviezda Johna Wicka (†60)... Našli ho mŕtveho v jeho dome!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: CBS Television Studios)

LOS ANGELES - Len deň pred smrťou zverejnil milé foto a potom... Verejnosť zarmútila správa o náhlej smrti 60-ročného herca Lancea Reddicka. Hviezdu filmov Bosch, John Wick či seriálu Malý Sheldon, našli mŕtveho v piatok ráno v jeho dome.

Ako informuje magazín People, smutnú správu potvrdili zástupcovia hviezdy. „Uznávaný herec Lance Reddick zomrel dnes ráno z prirodzených príčin. Lance bol najviac známy svojimi úlohami vo filmoch The Wire, Bosch či John Wick. Zostali tu po ňom manželka Stephanie a deti Yvonne Nicole a Christopher. Prosím, rešpektujte v tejto chvíli súkromie jeho rodiny,“ zverejnili zástupcovia herca. 

Filmový svet v šoku:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: 20th Century Fox)

Len deň pred smrťou herec na sociálnej sieti Instagram zverejnil milý záber, ako si užíva voľné chvíle v spoločnosti svojich štvornohých miláčikov. „Nie je tajomstvom, že milujem rozmaznávať svojich psov,“ napísal k fotke, ktorá je plná lásky a radosti. Nikto by pri pohľade na šťastného Reddicka ani len netipoval, že by ho mohli trápiť nejaké zdravotné problémy. Česť jeho pamiatke!

 

Viac o téme: Lance Reddick
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu