Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

OBROVSKÝ ŽIAĽ slávneho herca: Smrť milovaného otca (†100)... Mal srdce zo zlata!

Richard Gere prežíva bolestné chvíle. Zobraziť galériu (8)
Richard Gere prežíva bolestné chvíle. (Zdroj: SITA)

NORTH SALEM - Pre známeho herca Richarda Gerea (73) sa tento mesiac začal veľmi smutne. 1. marca totiž tento svet navždy opustil jeho otec Homer (†100). Prostredníctvom sociálnych sietí o tom informovala umelcova manželka Alejandra Gere (40).

Podľa príspevku, ktorý Gere zverejnila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram, sa jej svokor dožil krásneho veku 100 rokov. Okrem toho prezradila, že bol známy hlavne vďaka svojej láskavej povahe a dobročinným aktivitám.

„So smútkom vám oznamujeme, že Homer George Gere, ktorý bol komunitným aktivistom, zomrel 1. marca 2023 vo veku 100 rokov v meste North Salem. Do 65-tich rokov pracoval ako poisťovací agent a bol ocenený za jeho prácu v neziskovej organizácii Meals on Wheels," napísala manželka Richarda Gerea.

V príspevku je ďalej v skratke zhrnutý jeho život a k milým slovám je pridaná aj jeho fotka. So svojou životnou láskou Doris sa Homer oženil v roku 1945 a ich lásku rozdelila až jej smrť v roku 2016. Okrem Richarda mali spolu ďalšie 4 deti.

Herec Richard Gere a jeho žena Alejandra Silva.
Zobraziť galériu (8)
Herec Richard Gere a jeho žena Alejandra Silva.  (Zdroj: Twitter.com/Tiamiyu sodiq)

Viac o téme: Richard Gere
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu