Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

BOLESTNÁ SPOVEĎ hviezdy filmovej série Hry o život: Počas natáčania ju SEXUÁLNE NAPADOL kolega!

Jena Malone a Jennifer Lawrence Zobraziť galériu (9)
Jena Malone a Jennifer Lawrence (Zdroj: Lionsgate)

LOS ANGELES - Jedno z jej najúspešnejších kariérnych období sa pre ňu stalo peklom. Herečka Jena Malone (38) priznala, že počas natáčania populárnej filmovej série Hry o život bola obeťou sexuálneho napadnutia. Spáchať ho mal človek, s ktorým na tomto počine pracovala.

Jena Malone patrí medzi úspešné herečky, o čom svedčí aj zoznam počinov, v ktorých sa objavila. Medzi najznámejšie patria Pýcha a predsudok, Útek do divočiny či Hra snov. Najväčšiu slávu jej však priniesla filmová séria Hry o život.

Jena Malone
Zobraziť galériu (9)
Jena Malone  (Zdroj: SITA)

Práve počas natáčanie tohto populárneho spracovania románu autorky Suzanne Collins ju však sexuálne napadla osoba, ktorá s ňou pracovala. Podľa jej slov sa to stalo počas prípravy posledného dielu tejto obľúbenej série.

„Táto fotka vznikla po tom, ako som dotočila posledný diel Drozdajka 2. Natáčali sme to v krásnom vidieckom prostredí vo Francúzsku a požiadala som šoféra, aby zastavil a mohla som si poplakať a zachytiť tento moment. Čas strávený v Paríži bol pre mňa extrémne náročný. Prechádzala som si ťažkým rozchodom a bola som sexuálne napadnutá niekým, kto so mnou pracoval. Bola som veľmi vďačná za tento projekt, pretože som spoznala veľa ľudí, s ktorými som si bola blízka. Prajem si, aby sa mi tieto spomienky nespájali s takto traumatickými vecami," napísala herečka k fotke, ktorú zverejnila na sociálnej sieti Instagram.

„Pracovala som veľmi tvrdo, aby som som sa zmierila s osobou, ktorá mi ublížila, a aj sama so sebou. Bolo pre mňa veľmi ťažké hovoriť o Hrách o život a o mojej postave bez toho, aby som necítila bolesť toho momentu. Som ale pripravená pohnúť sa ďalej a znova cítiť radosť. Tento proces je však pomalý. Posielam veľa lásky ľuďom s podobným osudom a som tu pre všetkých, ktorí by sa o tom chceli porozprávať," uzavrela Malone.

Viac o téme: Jena Malone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu