Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Známa herečka si dala spraviť prsia: Moje telo mi už viac nepatrilo!

Hayden Panettiere Zobraziť galériu (5)
Hayden Panettiere (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Nebola so sebou spokojná! Magazín Women's Health na svojich stránkach dáva priestor inšpiratívnym ženám. Titulku aprílového vydania zdobí známa herečka Hayden Panettiere (33), ktorá v rozhovore prezradila, že nedávno podstúpila plastickú operáciu, pri ktorej si dala upraviť prsia.

Už na tento štvrtok je naplánovaná slovenská premiéra filmu Vreskot 6, v ktorom si zahrali viaceré slávne herečky. Spomenúť možno mená ako Jenna Ortega, Courteney Cox, či Hayden Panettiere.

Práve posledná spomínaná je hviezdou aprílového vydania obľúbeného magazínu Women's Health, na stránkach ktorého predvádza svoje krivky v zaujímavých pózach. Súčasťou vydania je aj rozhovor so sympatickou herečkou. Tá napríklad prezradila, že v novembri 2022 si ľahla pod nôž.  

Hayden si totiž dala zmenšiť a upraviť prsia. Podľa jej slov ich osem rokov od pôrodu dcérky menom Kaya mala zmenené. „Mala som pocit, akoby mi moje telo stále nepatrilo,” uviedla v rozhovore známa blondínka. „Nemyslím si, že je niečo zlé na tom, keď niekto chce niečo vylepšiť, aby sa cítil sebavedomejšie. To je všetko, čo k tomu môžem povedať. Moje sebavedomie je späť,” dodala.  

Slávna blondínka si aktuálne prechádza mimoriadne náročným obdobím. Len pred pár dňami totiž náhle zomrel jej 28-ročný brat Jansen, ktorého smrť bola spôsobená chorobným zväčšením srdca a komplikáciami s aortálnou chlopňou. 

Viac o téme: Hayden Panettiere
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu