Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

PRVÉ SLOVÁ zdrvenej herečky o smrti brata (†28): Je známa PRÍČINA... Toto sa stalo s jeho srdcom!

Hayden Panettiere s milovaným bratom Zobraziť galériu (2)
Hayden Panettiere s milovaným bratom (Zdroj: Profimedia)

NEW YORK - Prelomila mlčanie. Herečka Hayden Panettiere (33) prežíva po smrti svojho brata Jansena (†28) veľmi náročné obdobie. Včera sa spoločne so svojou rodinou prvýkrát k tejto tragédii vyjadrili a uviedli aj dôvod jeho náhleho úmrtia.

Počas minulého týždňa sme vás na topkách informovali o tom, že mladšieho brata slávnej herečky Hayden Panettiere našli v jeho byte v New Yorku mŕtveho. Okolnosti úmrtia boli vtedy nejasné, ale polícia takmer okamžite vylúčila cudzie zavinenie.

K tejto tragédii sa už vyjadrila aj jeho slávna sestra, ktorá spoločne s rodinou uviedla pre magazín ABC News krátke stanovisko. V ňom ozrejmila aj to, čo bolo dôvodom Jansenovej smrti.

„Aj keď nám to dáva len malú útechu, súdny lekár nám oznámil, že Jansenova náhla smrť bola spôsobená chorobným zväčšením srdca a komplikáciami s aortálnou chlopňou. Veľmi si vážime nekonečné množstvo lásky a podpory, ktorú našej rodine posielate. Zároveň prosíme o súkromie, ktoré v týchto dňoch potrebujeme. Milujeme ťa Jansen a v našich srdciach zostaneš navždy," uviedla smútiaca rodina.

Bezvládne telo mladíka našli kamaráti v jeho byte v New Yorku v nedeľu 19. februára. Keď vošli do bytu, Jansen sedel vo vzpriamenej polohe, ale nijako nereagoval. Aj napriek tomu, že okamžite začali s resuscitáciou, sa jeho život už zachrániť nepodarilo.

PRVÉ SLOVÁ zdrvenej herečky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram J.P.)

Viac o téme: Hayden Panettiere
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu