Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najnovšie FOTO slávnej herečky: Och, budete mať problém ju spoznať!

Cate Blanchett Zobraziť galériu (15)
Cate Blanchett (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Oscarová herečka Cate Blanchett sa na verejnosti takmer vždy prezentuje ako dokonale upravená dáma. Na posledných záberoch, ktoré sa podarilo spraviť paparazzom, ju však mali problém spoznať aj tí najvernejší fanúšikovia. Práve dnes oslavuje táto rodáčka z Melbourne svoje 53. narodeniny.

Catherine Élise Blanchett sa narodila 14. mája 1969 v Austrálii. Jej herecká kariéra sa začala štúdiom dramatického umenia v Sydney, po ktorom sa začala venovať divadelnému umeniu. Jej herecké kvality okamžite spozorovali mnohí uznávaní kritici.

Prelomovým počinom pre túto herečku bol film Kráľovná Alžbeta, kde si zahrala hlavnú úlohu. Okrem toho sa objavila aj v ďalších známych snímkach, ako sú napríklad Tár, Jasmínine slzy či v populárnej sérii Pán prsteňov.

Cate Blanchett
Zobraziť galériu (15)
Cate Blanchett  (Zdroj: SITA)

Jej talent samozrejme nezostal bez povšimnutia. Počas svojej kariéry si vyslúžila až 8 nominácii na Oscara a dve z nich premenila na víťazstvo. Okrem toho získala aj viacero Zlatých glóbusov a ďalších významných ocenení.

Posledné zábery austrálskej herečky však viacerých poriadne šokovali. Blanchett sa totiž objavila v uliciach Londýna a fanúšikom sa ukázala neupravená, na čo mnohí z nich nie sú príliš zvyknutí. Niektorí by ju na týchto záberoch spoznávali len veľmi ťažko.

Cate Blanchett
Zobraziť galériu (15)
Cate Blanchett  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Cate Blanchett
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu