Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Známy rapper lieta v obrovských problémoch: BITKA v klube a tisícové škody... Hľadá ho POLÍCIA!

Travis Scott Zobraziť galériu (3)
Travis Scott (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Narobil si poriadne problémy. Známy americký rapper Travis Scott (30) sa mal v noci pobiť v jednom z klubov v New Yorku. Okrem toho mal spôsobiť niekoľkotisícovú škodu a momentálne ho hľadá polícia. K celej veci sa vyjadril aj jeho právny zástupca.

Bývalý partner Kylie Jenner a otec jej dvoch detí sa v klube postaral o poriadny rozruch. Miestna polícia bola podľa magazínu NBC News na miesto privolaná o 3:25. Mužov zákona zavolal jeden zo zvukárov, ktorý mal byť zapletený do roztržky s rapperom.

Známy rapper lieta v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Slávny hudobník ho mal najskôr udrieť päsťou do tváre a následne mal spôsobiť škodu vo výške 12-tisíc dolárov. Celý incident vyvolal veľkú melu medzi ochrankármi podniku a mužmi, ktorí sa starali o bezpečnosť Scotta.

K celej situácii sa vyjadril aj spevákov právny zástupca. „Celá situácia je nedorozumenie. Navyše sa to celé nafúklo kvôli viacerým nepresným informáciám. Aktívne pracujeme na tom, aby sa táto vec čo najskôr vysvetlila. Sme presvedčení, že náš klient bude zbavený všetkých obvinení," povedal Mithcell Schuster podľa E! News.

Travis Scott
Zobraziť galériu (3)
Travis Scott  (Zdroj: SITA/AP)

Magazínu Page Six sa však podarilo získať zábery z tejto noci. Na nich bol Scott poriadne vytočený po tom, čo sa jeden z DJ-ov pokúsil stíšiť jeho hudbu, ktorá mala byť príliš nahlas. Rapper ho následne nevyberavým slovníkom poslal preč a odstrčil ho. Práve tento moment mal odštartovať celú situáciu, pre ktorú momentálne Scotta hľadá polícia.

Viac o téme: Travis Scott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu